شرکت بی نظیرکاران تولید کننده انواع مواد شوینده بهداشتی و صنعتی در ایران

Binazirkaran

شوینده اسیدی بدون کف چه کاربردهایی دارد؟ معرفی ۲ نوع ماده شوینده صنعتی

  • /
  • دسته‌بندی نشده
  • /
  • شوینده اسیدی بدون کف چه کاربردهایی دارد؟ معرفی ۲ نوع ماده شوینده صنعتی
آنچه در این مقاله می‌خوانید
شوینده اسیدی بدون کف چه کاربرد هایی دارد؟
شوینده اسیدی بدون کف چه کاربردهایی دارد؟ معرفی ۲ نوع ماده شوینده صنعتی
آنچه در این مقاله می‌خوانید

جدا نمودن هرگونه آلودگی از سطوح مختلف نیازمند انواع شوینده از جمله شوینده اسیدی بدون کف و یا شوینده های قلیایی است. در این مقاله از شرکت بی نظیر کاران، قصد داریم تا به بررسی انواع مواد شوینده صنعتی و انتخاب مواد شوینده صنعتی مناسب در هنگام خرید بپردازیم. پس پیشنهاد می کنیم خواندن این مقاله را تا انتها از دست ندهید.

شوینده صنعتی چیست؟

شوینده صنعتی چیست؟

مواد شوینده با توجه به قابلیت برطرف کردن آلودگی های گوناگون در دسته های متعددی طبقه بندی می شوند. از جمله این دسته بندی ها، می توان انواع مواد شوینده صنعتی را برشمرد که در فرایند آلودگی زدایی در محیط ها و تجهیزات صنعتی مختلف بکار گرفته می شوند.

استفاده متعدد از انواع مواد شوینده صنعتی در نظافت با دستگاه های مکانیزه نظافت صنعتی، میتواند در بهبود کیفیت نظافت با این تجهیزات نظافتی صنعتی  تاثیرگذاری چشمگیری داشته باشد. استفاده از انواع مختلف پاک کننده قوی چربی صنعتی، مواد شوینده چربی زدا، شوینده اسیدی بدون کف و یا قلیایی میتوانند در دراز مدت به بهبود کیفیت نظافت سطوح و همچنین تجهیزات صنعتی کمک کند. برای جزئیات بیشتر مقاله ویژگی های شوینده صنعتی مناسب را مطالعه فرمایید.

دسته بندی انواع مواد شوینده صنعتی

انواع شوینده های صنعتی که امروزه در روند نظافت در سطوح متعدد بکار گرفته می شود به پنچ گروه اصلی طبقه بندی می گردند که شامل، شوینده های قلیایی، شوینده اسیدی بدون کف ، پاک کننده قوی چربی صنعتی، ضدعفونی کننده ها و حلال های پایه هستند. استفاده از هرکدام از این موادشوینده در روند و موقعیت نظافتی مناسب، کیفیت بالا و کارایی مطلوب و بهینه نظافت را به همراه خواهد داشت.

مواد شوینده قلیایی

پس از معرفی شوینده اسیدی بدون کف به معرفی شوینده های قلیایی که یکی از انواع مختلف مواد شوینده صنعتی و اصلی ترین دسته ی ماده شوینده صنعتی هستند می پردازیم. این شوینده ها می توانند با چربی و روغن مخلوط شده و تشکیل صابون دهند و پروتئین ها را در خود حل کنند. PH  مواد شوینده قلیایی معمولا در دامنه ۹ تا ۵/۱۲ قرار می گیرد.

این مواد شوینده به دلیل قلیائیت بسیار بالای خود، خورنده هستند و در صورت تماس با پوست منجر به آسیب دیدگی می شوند اما قلیائیت بالای این مواد برای صابونی کردن چربی ها و خنثی سازی اسیدهای موجود در بسیاری از آلودگی های صنعتی بسیار ضروری می باشد. این نوع از شوینده ها اغلب در مواردی که نیاز به شوینده قوی باشد، همانند حذف وکس ها، اثر ساینده ها، آلودگی های بسیار عمیق تجمع یافته،  انواع آلودگی های خشک شده و نیزگریس و روغن حرارت دیده بکار گرفته می شوند.

مواد شوینده اسیدی بدون کف

در این نوع شوینده ، اسید بعنوان اصلی ترین عامل پاک کنندگی بکار می رودکه قادر به حل نمودن رسوبات مینرال، مانند کلسیم و منیزیم و همچنین رسوبات ناشی از سختی آب بر روی سطح ماشین آلات و تجهیزات است.

از شوینده های اسیدی میتوان در جهت حذف زنگ، آلودگی های قلیایی، سیمان، گچ یا بتون استفاده کرد. انواع مختلف مواد شوینده صنعتی اسیدی خود به دو دسته اصلی اسیدهای غیر آلی و اسیدهای آلی طبقه بندی میشوند که اسیدهای آلی در مقایسه با اسیدهای غیرآلی ضعیف تر بوده و اثر خوردندگی کمتری بر روی فلزات دارند.

انتخاب ماده شوینده اسیدی بدون کف مناسب

انتخاب ماده شوینده اسیدی بدون کف مناسب

در هنگام انتخاب انواع شوینده اسیدی بدون کف برای دست یابی به نتیجه دلخواه ، باید به نکات مهمی توجه داشته باشید. از این نکات مهم میتوان به نوع آلودگی و مقدار آن، جنس سطح مورد نظر جهت نظافت و نیز به جهت اطمینان از عدم آسیب دیدگی آن توسط ماده شوینده و روش نظافت اشاره کرد. بمنظور خرید ماده شوینده می بایست به نوع آلودگی توجه ویژه داشته باشید تا بتوانید با خرید بهترین و باکیفیت ترین نوع ماده شوینده، فرایند نظافت را با موفقیت به انجام برسانید. با انتخاب و خرید ضد عفونی کننده های دست اپتیمم از شرکت بی نظیرکاران، کیفیتی مطلوب و فرایندی بهینه را در نظافت برای خود و مجموعه تان به ارمغان آورید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مشابه