شرکت بی نظیرکاران تولید کننده انواع مواد شوینده بهداشتی و صنعتی در ایران

Binazirkaran

شوینده قلیایی چیست؟ ۶ کاربرد مهم شوینده قلیایی

آنچه در این مقاله می‌خوانید
شوینده قلیایی چیست و چه کاربردهایی دارد؟
شوینده قلیایی چیست؟ ۶ کاربرد مهم شوینده قلیایی
آنچه در این مقاله می‌خوانید

آیا با شوینده قلیایی آشنایی دارید؟ میزان اطلاعات شما از این نوع شوینده در چه حد است؟ کاربردهای شوینده فوق شامل چه مواردی است؟ این‌ها ازجمله سوالاتی هستند که برای دست یافتن به پاسخ‌ آن‌ها می‌توانید به آنچه که در این مطلب گفته می‌شود اکتفا کنید.

امروزه بر روی سطوح مختلف، می‌توان به وجود انواع آلودگی‌ها پی برد. برخی از سطوح آلوده را می‌توان به راحتی با شوینده‌ها و پاک کننده‌های معمولی پاک کرد. از آنجائی که برخی از آلودگی‌ها از قدرت بیشتری برخوردار هستند و قابلیت ماندگاری بالاتری بر روی سطوح دارند. لذا برای پاک کردن آن‌ها نمی‌توان از شوینده‌های معمولی استفاده کرد بلکه لازم است از پاک کننده‌های قوی‌تر مانند شوینده قلیایی بهره‌مند شد.

همان‌طور که می‌دانید، آلودگی‌ها در هر جایی ازجمله خطوط تولید مواد غذایی وجود دارند. چنانچه به تمیز کردن آلودگی‌های به‌وجود آمده در این صنایع اقدام نشود، آنگاه بایستی وجود خسارت‌های جبران‌ناپذیر را حتمی دانست. در ادامه این مطلب از شرکت بی نظیرکاران همراه ما باشید تا با پاک‌کننده‌های قلیایی و کاربردهای آنان بیشتر آشنا شوید.

نحوه عملکرد شوینده قلیایی در پاک کردن سطوح آلوده

نحوه عملکرد شوینده قلیایی در پاک کردن سطوح آلوده

همان‌طور که اشاره کردیم، از شوینده قلیایی که برخی‌ها آن را با عنوان شوینده صنعتی نیز می‌شناسند، برای پاک کردن سطوح آلوده در محیط‌های صنعتی می‌توان استفاده کرد. هنگامی که از این ماده استفاده می‌شود، نوعی پیوند بین مولکول‌های چربی و روغن ایجاد شده که منجر به ایجاد حالت صابونی می‌شود. با استفاده از واکنش خاص به‌وجود آمده، سطوح پاکیزه شده و بدون آنکه کفی به‌وجود آید می‌توان سطوح را با سرعت بالایی پاک کرد. همچنین تمامی آلودگی‌ها و میکروب‌های موجود در آن را از بین برد. فرآیند فوق را می‌توان به صورت مکانیکی و با استفاده از شوینده ها و ضدعفونی کننده های قلیایی فرآیند CIP را نیز انجام داد.

مواد شوینده قلیایی و آشنایی با کاربردهای آن

مواد شوینده قلیایی و آشنایی با کاربردهای آن

تا به اینجا سعی کردیم شما را شوینده قلیایی و نحوه عملکرد آن آشنا سازیم. در این بخش می‌خواهیم به معرفی کاربردهای شوینده‌های قلیایی بپردازیم. با توجه به توضیحاتی که در بخش‌های قبلی ارائه شد، حتما متوجه شدید که کاربرد این نوع از شوینده، بسیار گسترده است. بهتر است بدانید که از پاک کننده های قلیایی می‌توان در هر مکانی برای پاک کردن آلودگی‌ها و میکروب‌ها از روی سطوح استفاده کرد.

شاید بتوان گفت که استفاده از این مواد در برخی از مکان‌ها مانند رستوران‌ها و صنایع غذایی با فایده و کاربردهای بیشتری به همراه است. از آنجائی‌که در محیط‌های فوق، امکان قرارگیری چربی‌ها بر روی ظروف، بسیار محتمل است. حتی احتمال تعطیلی رستوران و صنایع تولید مواد غذایی به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی وجود دارد، لذا با استفاده از شوینده‌های ذکر شده می‌توان چربی‌های سخت و قوی را به راحتی از بین برد.

به‌طور کلی می‌توان کاربرد پاک کننده‌های قلیایی را به‌طور خلاصه در موارد زیر تعریف کرد:

  1. پاک کردن سطوح داخلی و بیرونی تجهیزات به کار رفته در دستگاه‌های تولید مواد غذایی
  2. از بین بردن رسوب‌ها در انواع مختلف آلی و معدنی
  3. پاک کردن چربی‌ها از سطوح مختلف
  4. پاکسازی هودها و هواکش‌ها از هرگونه چربی
  5. پاکسازی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها
  6. پاکسازی دیوارها و راهروهای سالن‌های پرورش مرغ
  7. و…

قیمت شوینده قلیایی

قیمت شوینده قلیایی را باید متناسب با کیفیت و میزان غلظت آن تعیین کرد. در حقیقت هرچقدر این پاک‌کننده‌ها از غلظت بالاتری برخوردار باشند دارای عملکرد بهتری در پاکسازی سطوح از چربی‌ها و آلودگی‌ها هستند. به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر درباره قیمت این محصولات می‌توانید از طریق شماره تماس‌های موجود، با کارشناسان شرکت بی‌نظیر کاران تماس برقرار نمایید.

همچنین توجه نمایید که به عنوان یک گزینه عالی شوینده قلیایی بدون کف ، آلودگی های رسوب کرده بر روی سطوح را به‌طور کامل از بین می‌برد.این پاک‌کننده قلیایی با کاربرد بسیار گسترده‌ای که دارد در هر مکانی قابل استفاده است. شما می‌توانید در صنایع غذایی، رستوران‌ها و تعمیرگاه های پر از گریس و چربی و کارخانه ها و … کمال استفاده را از آن داشته باشید؛ خصوصا زمانی که چربی زیادی بر روی سطوح و حتی ظروف رستوران شکل گرفته، استفاده از این محصول درست مثل یک معجزه عمل می‌کند.

کلام آخر

در این مطلب به معرفی یکی از انواع شوینده‌های موجود در بازار یعنی شوینده قلیایی پرداختیم. همان‌طور که در بخش‌های مختلف این مطلب ذکر شد، این شوینده‌ها از قدرت بالایی در پاکسازی چربی‌ها و آلودگی‌های موجود بر سطوح مختلف برخوردار هستند. به دلیل عملکرد خوب آن‌ها در پاکسازی سطوح، امروزه از آن‌ها در صنایع مختلفی استفاده می‌شود که به برخی از آن‌ها اشاره شد. در پایان توصیه می‌کنیم به مطالعه مقاله «نکات ایمنی کار با مواد شوینده صنعتی» نیز بپردازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مشابه